La setmana vinent tenim una agenda mooooooolt divertida i variada. Comencem!:

Tindrem unes estades d’un altre cicle de grau mig d’activitats fisico-esportives en el medi natural d’un centre de Santa Coloma de Gramanet. Estaran amb nosaltres a l’alberg Can Ribals del 5 al 8 de març, i realitzaran activitats d’esquí alpí, raquetes, tallers d’arvas, sondes, pales, iglús, xerrades teòriques i formació per els seu futur laboral. Formem en el medi a futurs professionals del nostre sector!

De la mateixa escola, per els alumnes d’activitats fisico-esportives de cicle superior, estaran del 5 al 7 de març també al nostre alberg Can Ribals. Farem un monogràfic d’esquí alpí, o ensenyarem els alumnes la tècnica i progressió de l’activitat. Tres dies molt intensos, i amb molta càrrega de treball per aprofitar les hores al màxim!

Els nens i nenes de 3r d’ESO d’una escola de Barcelona vindran amb nosaltres del 8-9 de març, també al nostre alberg Can Ribals. Realitzarem activitats de multiaventura com el caiac al Parc del Segre, espeleologia cova d’Annes i un Raid d’Aventura amb tirolina, pont de mico, tir amb arc, orientació, escalada i moltes activitats més. Aquesta escola col·laborarà amb nosaltres en el nostre  projecte solidari d’Abancay, una productora realitzarà una gravació del documental per ensenyar els nens/es de Perú com treballem el lleure a Catalunya des de fa mes de 50 anys i concretament Ribals des de fa 20. Gràcies a tots els professors, nens/es i pares/mares per la vostra col.laboració!!!!

Nens i nenes de 3r a 6è de primària d’una escola de la Seu d’Urgell vindran amb nosaltres a l’estació francesa de Font Romeu a realitzar esquí de fons, estarn amb nosaltres del 05 al 08 de març.

I no parem! Els alumnes de batxillerat d’una escola de Sants estaran amb nosaltres del 8-9 de març al nostre alberg Can Ribals. Anirem a fer hípica, espeleologia a la cova Fou de Bor, i divendres anirem a Caldea (Andorra) a relaxar-nos!!!

I per últim aquesta setmana, 80 nens/es de la secció de bàsquet d’una escola de Barcelona vindran amb nosaltres el cap de setmana a realitzar esquí alpí, una festa al nostre alberg de Can Ribals expectacular i un mini stage de basquet al poliesportiu de Puigcerdà!!!! molt be esportistes!!!!!!

Pots seguir tota l'actualitat de Ribals al nostre twitter @ribals o a la nostra pàgina de Facebook